Website

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Als één van de weinige werken wij met vaste prijzen en dus niet met uurtarieven. Als u ons een opdracht geeft weet u precies waar u aan toe ben en komt u achteraf niet voor vervelende (financiële) verrassingen te staan.

Bij ons hoeft u ook niet extra te betalen voor een foto meer of minder, het scannen van plaatjes/foto’s en kleine aanpassingen zitten allemaal in de prijs begrepen! U kunt uw tekst digitaal of zelfs handgeschreven aanleveren.

Uw website wordt volledig naar wens ontworpen!

Onze werkwijze

Website

399excl. btw
  • Eenmalig

Webshop

Eigen webshop starten? Wij ontwerpen de online winkel zoals u het wilt!

Net zoals bij een website levert u de teksten en foto’s. Wij zullen de webshop ontwerpen en helemaal instellen zodat u kunt beginnen met de verkoop!

Het enige wat u hoeft te doen is uw producten in te voeren, dit wordt uiteraard uitgelegd en is niet moeilijk. Wij leveren dus een complete online winkel en u moet alleen nog even de voorraad invoeren.

Het invoeren van producten kunt u ook laten doen! De extra kosten hiervan worden besproken aan de hand van het aantal producten.

Webshop

599excl. btw
  • Eenmalig

Onderhoud & Support

Natuurlijk kunnen wij ook uw website of webshop onderhouden.

Velen denken “ik sta op internet, dus het is goed zo”, maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Niets is zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld ongeldige prijzen van 6 maanden geleden of dat nog steeds het oude BTW-tarief wordt genoemd. Net als uw bedrijf is ook uw website onderhevig aan veranderingen. U kunt dit zelf doen of volledig aan ons overlaten.

Wij vragen een kleine vergoeding voor het onderhouden van uw website. Uiteraard is iemand die 5 keer per jaar zijn website wil veranderen goedkoper uit dan iemand die dit 2 keer per maand wil. Naast de onderhoud van uw website bieden wij ook support. Wij helpen u met het snappen van uw eigen website, waardoor u zelf veranderingen kunt aanbrengen in uw website.

Onze werkwijze