Palmtoolsets

Palmtoolsets heeft door ons een webshop laten ontwerpen. Voor een gast is deze website een informatie website, maar zodra er wordt ingelogd wordt het een webshop. Palmtoolsets verkoopt professioneel gereedschap aan brandweer kazernes.  Ze hadden de wens om met een gepersonifieerd account systeem te werken. Hiermee zal elke brandweerkazerne na het inloggen alleen zijn eigen producten zien en onmogelijk die van een andere kazerne. Hiermee wordt voorkomen dat verkeerde gereedschap (toebehoren) worden ingekocht.

Momenteel in ontwikkeling!

Rydoshop

Rydoshop is ook onderdeel van Rydo Telecom. Zowel Rydoshop als Rydo Telecom is gemaakt door Rydo Webdesign. Rydoshop is ontworpen met een gratis thema. Dit zorgde ervoor dat je als ontwerper beperkt bent in de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het gebruik maken van maximaal 1 soort slider en heeft het geen 100% responsive design (dat de website er op mobiel en tablet net zo mooi uitziet).

Geen zorgen, als u kiest voor een pakket bij Rydo Webdesign, dan krijgt u uiteraard de mogelijkheid om alles naar wens te veranderen.

Wanders bedrijf

Wanders Bedrijf is gespecialiseerd op gebied van sloopwerken, kleine verbouwingen, straatwerken en grondwerken, verhuiswerkzaamheden, maar ook het verhuur van personeel behoort tot de mogelijkheden. Wander bedrijf heeft een puur informatieve website laten maken met daarbij een Google+ account voor extra mogelijkheden in de Google zoekmachine.
  • Uw website?

    Wilt u een eigen website? Wilt u dat binnenkort hier uw website komt te staan? Neem dan contact op, bekijk de prijzen of bekijk eerst onze werkwijze.

    Contact opnemen!