Welkom bij Rydo Webdesign, een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites en webshops. Wij zijn een no-nonsense organisatie die staat voor open contact met de klant, service en aandacht.

Zoals eerder genoemd is een belangrijk uitgangspunt hierbij de relatie tussen de opdrachtgever en Rydo Webdesign. Een prettige, ontspannen, maar ook zakelijke overlegsfeer en ruimte voor elkaars ideeën dat is waar wij als webdesigner naar streven.

 
 
Ontstaan
 

Rydo Webdesign is onderdeel van Rydo Telecom. Rydo Telecom heeft in het verleden verschillende websites en webshops gebouwd. Er bleek meer vraag te zijn en Rydo Webdesign werd opgericht. 

 
 

Hoe wordt er te werk gegaan?

 

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, account systeem, privé pagina’s per gebruiker en/of andere mogelijkheden voor uw website? Wilt u een webshop of juist een website puur ter informatie, dit wordt vooraf allemaal besproken.

 

Wellicht heeft u al een beeld van wat u wilt. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem, hier komen wij samen dan ook zeker uit.

Na het overleg gaan we voor u aan het werk. Het eerste concept wordt ontworpen op één van onze ontwerp domeinen. U kunt live meekijken of uw website de goede richting in gaat en kunt bijsturen mocht dit nodig zijn. Wij leggen u het concept voor en als u akkoord gaat, zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag. Wanneer de website is afgerond en deze naar wens is opgemaakt zenden wij de laatste factuur.

Wij kunnen ook het hele proces, van het registreren van een domeinnaam tot uw gerealiseerde online visitekaartje, voor u uit handen nemen en beheren.